Praktyczne aspekty projektowania, wdrażania i utrzymania systemu HACCP w warunkach przetwórstwa rzemieślniczego

6 grudnia

https://sir.kpodr.pl/index.php/2023/11/14/praktyczne-aspekty-projektowania-wdrazania-i-utrzymania-systemu-haccp-w-warunkach-przetworstwa-rzemieslniczego-szkolenie/

Świadome i bezpieczne przetwórstwo żywności pochodzenia zwierzęcego – konferencja

13 grudnia 

https://sir.kpodr.pl/index.php/2023/11/20/swiadome-i-bezpieczne-przetworstwo-zywnosci-pochodzenia-zwierzecego-konferencja/

 

 image001

 

Brak załączników.

Opis zmian Data Osoba Porównaj
Artykuł został utworzony. piątek, 01 grudzień 2023 08:01 Administrator
Artykuł został zmieniony. piątek, 01 grudzień 2023 08:02 Administrator
Artykuł został zmieniony. piątek, 01 grudzień 2023 08:03 Administrator